Nieuwe collectie

27 augustus 2024

Nieuwe collectie

Kerckhaert Ruitersport heeft goed nieuws voor alle paardenliefhebbers en ruiters! De nieuwste herfst-winter collecties zijn gearriveerd, en zowel ruiter als paard kunnen zich verheugen op stijlvolle en functionele items voor de koude maanden.

Voor de Ruiter: De nieuwe collectie biedt een uitgebreid assortiment aan kleding die zowel warmte als comfort biedt, zonder in te leveren op stijl. Van toffe winterjassen en rijbroeken tot comfortabele shirts, truien en accessoires – elke ruiter kan zijn of haar outfit afstemmen op de koude, natte omstandigheden van de herfst en winter.

Voor het Paard: Ook aan je paard is gedacht. De nieuwste collecties omvatten alles wat je nodig hebt om je paard warm en beschermd te houden, van stevige dekens en stijlvolle zadeldekjes tot innovatieve beenbeschermers. Elk item is ontworpen met het welzijn van je paard in gedachten, met materialen die duurzaamheid en comfort garanderen.

Kom langs bij Kerckhaert Ruitersport: Wil je de nieuwste trends en technologieën zelf ervaren? Bezoek onze winkel en ontdek de volledige herfst-winter collectie. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor jou en je paard.

Webdesign & Copyright © Kerckhaert NV . All Rights Reserved. Algemene voorwaarden